lord of siwa مشارك جديد
عدد المساهمات : 26 نقاط : 5648 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 23/07/2009 العمر : 31 الموقع : https://kotorthanwya.ahlamontada.net
| موضوع: اكلات جامدة الإثنين يونيو 28, 2010 6:22 am | |
| الرافيولى <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr><td class="recipeHdr" height="30">المكونات</td></tr><tr><td class="recipeDetails">- 1 كج دقيق. - 8 بيضات . - عدد 2 بنجر احمر مفروم بالخلاط ومعجون حتى التماسك ثم يفرد فى الماكينة الخاصة من 1 : 7 درجات. الخلطة :- - خرشوف . - جبنة ريكوتا. - جبنة بارميزان. - ملح و فلفل أبيض . </td></tr><tr><td colspan="3" valign="top" height="10"> </td></tr><tr><td class="recipeHdr" height="30">طريقة التحضير</td></tr><tr><td class="recipeDetails" valign="top">- تضرب الخلطة فى الكبة مقادير الصوص( كونتر فورماجى):- - 14 نوع من انواع الجبنة. - 200 جم كريمة لبانى. - زبدة. - ملح وفلفل أبيض. </td></tr></table>
الكبدة الاسكندرانى
|
| <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tr><td class="recipeHdr" height="30">المكونات</td></tr><tr><td class="recipeDetails">۱ كيلو كبدة طازجة شرائح /۲ ۲ حبة فلفل أخضر مقطعة فلفل أحمر حار (حسب الرغبة) ٥ فص ثوم ۱ حبة طماطم مقطعة صغيرة ۳ ملاعق كبيرة خل عصير حبة ليمون زيت زيتون ملح - فلفل أسود - شطة (حسب الرغبة) </td></tr><tr><td colspan="3" valign="top" height="10"> </td></tr><tr><td class="recipeHdr" height="30">طريقة التحضير</td></tr><tr><td class="recipeDetails" valign="top">تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة ) نضيف الكبدة وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة نقلب قليلاً على نار هادئة وتقدم </td></tr></table>
|
|
|
| |
|
m.bahaa مشرف قسم الضحك والفرفشة والألغاز
عدد المساهمات : 1723 نقاط : 7805 السٌّمعَة : 46 تاريخ التسجيل : 31/05/2009 العمر : 31
| موضوع: رد: اكلات جامدة الإثنين يونيو 28, 2010 11:48 am | |
| جوعتني
ماتخلوا حد من اللي هنا يعملنا حاجة من اللي هنا دا | |
|